Kakel i köket: Hexagonplattor vs Terazzo plattor

Om du funderar på att renovera ditt kök kanske du undrar vilken typ av kakel till kök du ska välja. Det finns många olika typer på marknaden, men två av de mest populära just nu är hexagon kakel och Terazzo klinker. Så vilken ska du välja? Låt oss ta en titt på fördelarna och nackdelarna med var och en av dem!

Hexagonkakel

Hexagonkakel är ett bra alternativ om du vill ha något lite annorlunda. De kan ge köket en touch av stil utan att vara alltför överdrivet. De är också relativt enkla att installera, vilket alltid är en bonus. De kan dock vara ganska svåra att hålla rena, eftersom smuts och smuts kan fastna i sprickorna mellan plattorna.

Terazzo klinker

Terazzo klinker är ett annat populärt alternativ för kök. De är tillverkade av återvunnet material, så de är ett miljövänligt val. De är också mycket hållbara och lätta att rengöra, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för upptagna familjer. De kan dock vara ganska dyra, så de kanske inte är det bästa valet om du har en liten budget.

Vad ska jag då välja?

Så vilken kakelplatta ska du välja? Hexagon eller Terazzo? Det beror verkligen på dina individuella behov och preferenser. Om du vill ha något lite annorlunda, välj hexagonkakel. Om du vill ha ett alternativ som är lätt att rengöra, välj Terazzo. Oavsett vad du väljer, se till att göra din research så att du vet vad du får! Du hittar ett brett utbud av båda sorterna på Renoverahuset.se.