Kurser och utbildningar anpassade till företag

FA-kurs är en webbplats som ger anställda skräddarsydd företagsutbildning för att bygga kunskap Och utvecklas på sin arbetsplats. Fa-kurs ger mer än 150 olika utbildningar i 8 olika branscher och har många kända företag som är kunder. Inklusive XLbygg, Bolist, Verisure och Stockholms stad.

De olika utbildningarna

Du hittar utbildning inom IT, finans, fastigheter, juridik, konstruktion och teknik, el och VVS och organisation och ledarskap. På grund av det stora utbudet kan företag dra nytta av många utbildningar inom flera områden. Eller varför inte gå en specifik kurs för att bygga enastående kompetens inom ett specifikt område.

Kurserna är korta, specifika och effektiva för att spara så mycket tid som möjligt för företaget och lära sig vad som är viktigt för kunderna. Föreläsarna på FA-kurs är mycket pålästa och har lång erfarenhet inom sina utbildningsområden. Med en stark kompetens och erfarenhet kan du räkna med att utbildningskvalitén är på högsta nivå, samt att föreläsarna ständigt håller sig uppdaterade inom branschen då världen är i en snabb och ständig utveckling. Några av de populäraste kurserna är AMS-kurs och PLC-utbildning

Många av kurserna är två till tre dagar, vilket är väldigt smidigt för de anställda som inte kan vara på utbildning alltför länge utan att de behövs på plats på jobbet.