3 helt naturliga kosttillskott för att förbättra din hälsa

Det är ingen hemlighet att det krävs ansträngning och engagemang för att upprätthålla en hälsosam livsstil. Att äta en balanserad kost, träna regelbundet och få tillräckligt med sömn är alla viktiga komponenter för att hålla sig frisk. Ibland kan det dock, även med de bästa avsikterna, vara svårt att få i sig alla de näringsämnen som våra kroppar behöver enbart genom kosten. Det är där naturliga kosttillskott och naturprodukter kommer in i bilden. Naturliga kosttillskott är vitaminer och mineraler i koncentrerad form som kan användas för att komplettera den vanliga kosten. Här är tre helt naturliga kosttillskott som kan bidra till att förbättra din hälsa.

MSM

MSM kosttillskott är en helt naturlig källa till organiskt svavel. Organiskt svavel utgör 0,25 % av kroppsvikten. Bland annat beståndsdelar av kollagen, som är det mest rikliga proteinet i kroppen och som främst finns i kroppens proteinrika vävnader som muskler, ligament, senor, ben, tarmar, hår, hud och naglar. MSM finns vanligtvis i pulverform.

Kolloidalt silver

Kolloidalt silver avlägsnar svampar, virus, bakterier och encelliga protozo-parasiter (t.ex. amöbor och plasmodium). Kolloidalt silver förstör mikroorganismernas syreomsättning.

Tillägg av vitamin D3

Vitamin D3 är ett fettlösligt vitamin som är viktigt för en god hälsa. Det hjälper kroppen att ta upp kalcium och fosfor från kosten och är nödvändigt för benens tillväxt och underhåll. Brist på vitamin D3 kan leda till rakit hos barn och osteomalaci hos vuxna. Vitamin D3-tillskott finns i kapslar eller tabletter.

Slutsats

Naturliga kosttillskott är ett utmärkt sätt att se till att din kropp får alla de näringsämnen den behöver för att fungera ordentligt. MSM-tillskott, kolloidalt silver och vitamin D3 är tre helt naturliga kosttillskott som kan bidra till att förbättra din hälsa på många olika sätt. Prata med din läkare innan du påbörjar en ny kosttillskottskur för att försäkra dig om att de är rätt för dig.