Bygg ett vindskydd av presenning

Att sätta upp ett vindskydd kan vara bra att kunna ifall du behöver skydda något mot diverse naturfenomen som vind regn och solljus. En presenning kommer väl till användning när man är ute och campar i skogen då den kan användas som tält eller vindskydd där. Ett annat vanligt användningsområde är att täcka över saker som båtar, vedhögar eller byggnadsmaterial. Det är endast din fantasi som sätter gränsen om vad presenning kan användas till.

Företaget Tentarp erbjuder presenningar av högsta kvalitét, vilket gör att de håller i många år framöver. Presenningarna erbjuds med helsvetsad fåll runt hela, samt öljetter. Detta för att slippa sömmar som släpper och rostfläckar som färgar av sig med tiden.

Balkongskydd

Balkongskydd används som vindskydd på din balkong, vilket gör att du kan vara där utan att blåsten stör. Utöver att agera skydd mot vind så blir det ett insynsskydd som ger dig en mer privat balkong utan att grannarna och folk på gatan ser vad du gör.

Snabbtält

Ett snabbtält (även känt som marknadstält, arbetstält eller eventtält) sätter du snabbt upp på bara några minuter. Snabbtälten är perfekta när regnet kommer och du behöver skydda något så du kan fortsätta arbeta. Tältet ger även ett bra skydd mot solen under varma sommardagar på torget, vilket gör det enklare för dig och din personal att exempelvis dela ut reklamblad eller visa upp och prata om ert företag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *