Dags att flytta? Dags för flyttstädning!

Har du fått ett nytt boende och ska flytta från ditt nuvarande boende? Då kommer självklart flyttstädningen. Allt ska dammas, torkas, dammsugas och rengöras från grunden. Allt från lister till dekorationer, oavsett om det suttit på en vägg eller vart hängt i taket. Detta låter som en jobbig och tråkig uppgift, som många hade hållit med om.

I alla vanliga rum är det då dags för att dammsuga och torka golven. Även färgade ytor, golvlister och fönsterkarmar ska rengöras. Allt från persienner, till all elementen och även bakom, garderober och alla dörrar ska rengöras, glöm inte överkanten av dörren! Sen ska du även dammsuga och städa ur garderobernas hyllor. Tavlor och andra väggfästa möbler ska tas bort. Sen får man inte glömma att tvätta alla fönster utvändigt, invändigt och mellan glasskivorna.

I badrummet är det då det viktigt att alla färgade områden och att allt kakel ska vara rent. Viktigt i duschen med är att rensa golvbrunnen. Om du har ett badkar ska detta också såklart rengöras på alla håll och kanter, handfatet med är viktigt att skrubba, sen även toaletten och alla badrumsskåpen, invändigt och på alla hyllor. Även undersidorna och bukten i toalettstolen ska rengöras. Ta loss fronten även när du städar under badkaret för att verkligen kunna komma åt undersidan av badkaret. Och till sist så ska du dammsuga och torka av golven.

Låter detta jobbigt och tråkigt? Eller har du bara kanske helt enkelt inte tid? Då finns proffsen på Städkompaniet i Karlstad där för att hjälpa dig! Och inte bara när det gäller flyttstädning, de erbjuder även vanlig hemstädning eller bara en storstädning. I deras tjänster finns även trappstädning för lägenheter exempelvis, byggstädning på byggarbetsplatser och även dödsbostädning. De hjälper till med allt när det kommer till städning, och gör det på ett extremt professionellt sätt. Så oavsett om du som privatperson inte har lusten, tiden eller möjligheten till att göra en flyttstädning, eller har företag som behöver hjälp med nån typ av städning, då finns Städkompaniet i Karlstad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *