Förnyelse av läkarintyg

Om du behöver ett läkarintyg från ditt körkort, oavsett om det är en lastbil, buss eller taxi, kan du vända dig till ett läkarintyg. De hjälper dig oavsett om du börjar köra eller fortsätta ditt körkort. Vid förnyelse av tidigare körkort krävs alltid ett läkarintyg, och då kan det vara svårt att hitta tid att träffa en läkare, eftersom de flesta arbetar under dagtid. Läkarintyg Direkt har öppet när andra har stängt, dem har alltid öppet under helgerna vilket gör det lättare för personer som arbetar på vardagar att få tid och kan fortsätta att behålla sin körkortsbehörighet.

Läkarintyg för lastbil

Läkarintyg Direkt hjälper dig som ska börja köra lastbil eller förnya ditt körkort för lastbil. I läkarundersökningen utöver en grundläggande hälsoundersökning ingår en genomgång av din medicinska historia, syntest och frågor kring alkohol eller narkotika. Läs mer på Läkarintyg Direkt om läkarintyg för körkort lastbil.

Läkarintyg för buss

För att kunna påbörja din körkortsutbildning för buss behöver du ansöka om körkortstillstånd. Ansökan behöver kompletteras med ett läkarintyg innan din ansökan blir prövad av transportstyrelsen. I läkarundersökningen ingår en grundläggande hälsoundersökning och en genomgång av din medicinska historia, syntest och frågor kring missbruk av alkohol och narkotika. Läs mer på Läkarintyg Direkt om läkarintyg för kortkort buss.

Läkarintyg för taxi

För att börja köra taxi kräver transportstyrelsen ett läkarintyg. Läkarintyget består av ett syntest, genomgång av din medicinska historia och frågor kring missbruk av narkotika och alkohol. En grundläggande hälsoundersökning ingår alltid hos Läkarintyg Direkt. Läs mer om läkarintyg för körkort taxi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *