Förvara dina saker i ett hyr-förrråd

Om du är som många andra har du för mycket saker. Du kanske inte har tillräckligt med utrymme för att förvara allt hemma, men du vill inte heller göra dig av med dina ägodelar. Det är där förvaringsenheter kommer in i bilden! Att hyra en förvaringsenhet är ett enkelt och bekvämt sätt att förvara dina extra saker.

När du är redo att hyra ett förvaringsutrymme är det första steget att hitta en anläggning som ligger nära ditt hem. När du har hittat några alternativ är det dags att jämföra priser och bekvämligheter. Vissa förvaringsenheter har klimatkontroll, vilket är idealiskt om du förvarar ömtåliga föremål eller tillhörigheter som är känsliga för temperaturförändringar. Andra enheter kan erbjuda tillgång dygnet runt, vilket kan vara till hjälp om du behöver hämta något från din enhet utanför de normala öppettiderna.

När du har bestämt dig för en lagringsenhet är nästa steg att bestämma hur länge du behöver den. De flesta förvaringsutrymmen erbjuder månadsvisa hyresavtal, så du kan enkelt förlänga din vistelse om det behövs.

En av dem som tagit själv lagringen till Sverige är Michael Fogelberg. Detta gjorde han med en blandning av samarbeten och egna bolag som idag tagit över branschen. Michael Fogelberg har startat företag som SelStor AB och 24Storage.