Industriell inredning, en ny trend

Den industriella inredningen är elegant och enkel. Med hjälp av industriell design kan du enkelt lägga till din egen personliga touch i interiören med dekorativa detaljer som t.ex. stora lampor, ett runt satsbord i järn, ståltrappor, metallådor eller tegelväggar.

Grunden för industriell stil börjar med minimalism. Tänk dig svala färger som svart, vitt, grått, armégrönt och olika nyanser av brunt. Material som Betong, lera och sten passar perfekt in i den industriella stilen och skapar en nästan naturlig atmosfär.

Mycket enkelt, alla ”naturliga” och kraftfulla nycklar är integrerade i den industriella stilen. Det kan vara allt från läder till betong till trätillbehör. Du vill investera i en av dessa roliga kombinationer: det finns ett järnbord på en massiv tegelvägg, en köksbänk i trä på en betongvägg och en stor fåtölj i läder på ett kallt stengolv. Det handlar om att kombinera färger och material för att skapa ett intressant utseende. Sikta alltid på ”mindre, mer” när du kombinerar olika möbler och detaljer. Så länge det är minimalistiskt och enkelt är det inget misstag.

Tegelväggar, stålrör eller träpaneler utgör grunden för att skapa öppna industriella ytor, men även ska man inte glömma industriell belysning. Dessa egenskaper måste betonas för ett verkligt industriellt utseende. Men inte alla hem har riktiga tegelväggar, som enkelt kan repareras med tapeter. Allt för att skapa en sann och kraftfull stil.

Fängslande uttrycksfulla detaljer ska vara stora och enkla. På detta sätt kommer stora möbler att vara i mitten av rummet och du kommer inte att fokusera för mycket på de små detaljerna. Till exempel. Det kan vara en stor och vacker soffa, ett stort matbord i trä eller stål. Möbler ska vara lite slitna, inte nymålade eller blanka. Om möjligt, använd en strukturerad, solid yta.

Om du är intresserad av industriell inredning, men även andra typer av inredning så finns U.N Interiör där för dig. Inte bara har de alla typer av indutriell inredning men även exempelvis kohudsmattor, rustikt vinställ, barstol med traktorsits, mängder av olika möbler i återvunnet trä och massor av annan cool inredning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.