Övervakningssystem för alla ändamål

De flesta företag, industrier och andra platser där säkerhet är viktigt använder kameraövervakningssystem, där de kan se vad som händer i realtid. Det finns många olika typer av system som kan möta olika behov. Industriella övervakningskameror har strängare krav, och det är viktigt att ha de bästa kamerorna här. Elektrisk zoom, hög bildkvalitet och ljuskänsliga kameror är precis vad du behöver för detta ändamål. Vitronic har en stor erfarenhet och ett brett utbud av industrikameror som passar alla industriella behov. De har kameror som lämpar sig för olika situationer och bygger ett trådlöst kameraövervakningssystem som kommer att hålla hög standard under lång tid framöver. Det rekommenderas inte att installera denna typ av system själv, eftersom det kräver erfarenhet för att fånga den bästa betraktningsvinkeln, ljuset och att välja det mest lämpliga systemet.

Övervakning för hemmet

Under pandemin, när allt fler människor stannat hemma, minskade inbrotten, men nu kommer det snart att gå tillbaka till det normala. Det är väldigt enkelt att installera en övervakningskamera för ditt hem, vilket kan ge högre säkerhet när du är ute på utflykter, resor eller på arbetet. Dessa kameror är utrustade med rörelsedetektering och meddelanden i telefonen, så när du inte är hemma kan du agera snabbt om något händer.

Brottsligheten i Sverige ökar

Det är ingen nyhet att brottsligheten i Sverige ökar på många fronter och nu efter pandemin kommer det troligtvis bli ett rejält uppsving för bostadsinbrott då fler börjar resa och gå tillbaka till arbetsplatserna. Då gäller det att vara redo ifall något skulle hända! Ett kameraövervakningssystem fångar inte bara inbrottstjuvar på bild och varnar dig vid rörelse, utan har även en stor avskräckande effekt, vilket innebär att de väljer ett annat hus istället för ditt.

Är du i behov av hjälp?

Om du behöver hjälp med att välja kameraövervakning och övervakningssystem är Vitronic här för att hjälpa dig och hittar den lösning som bäst passar dina behov.