David Ingemansson, privatrådgivaren från Öland

Vilken typ av person är David Ingemanson?

Förutom att vara far till familjen är han mycket intresserad av fastighetssektorn som han tar på allvar. En annan stor passion i livet förutom fastigheter är att resa och upptäcka nya saker. Andra hobbyer är jakt, fiske och motorsport.

David Ingemanson åtnjuter ansvarsfullt frihet och ser det som ett tillväxtmedel. Han ansvarar för att bistå klienten på bästa möjliga sätt och kan planera på sina egna villkor. Det betyder att du kan boka ett möte när det passar honom och hans klient.

Davids historia

David Ingemansson är närmare en man från Öland i Mörbylånga. Ingemanson började sin karriär efter att ha tagit en kandidatexamen i fastighetsteknik och en kandidatexamen i fastigheter från Luleå tekniska högskola. Hans karriär började på Fastighets by ån i Stockholm och han arbetade som fastighetsmäklare i nästan tre år innan han flyttade till Länsförsäkringar i Stockholm. I Länsförsäkringar ansvarade han för ekonomisk rådgivning till en bank via telefon. Denna vistelse var kortvarig och det tog honom mindre än fem månader att bli en plusborane och sedan en inteckning rådgivare. Här återvände han till fastighetsbyrån som fastighetsmäklare efter att ha jobbat i över ett år. Nästan tre år senare tog också den rörliga nyttolasten fart. Den här gången beger vi oss till Öland.

David Ingemansson arbetar som personlig rådgivare för Ölands Bank numera. En av de främsta anledningarna till att han återvände från Stockholm var att bo nära sin familj och känna lugn på ön. Ingemanson är en familjeman som åtnjuter fred och harmoni med Stockholms berömda kaotiska och livliga miljö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.