Fixa till trädgården med dekorsten

Att lägga dekorsten eller storgatsten i sin trädgård är något som har blivit väldigt populärt. En tydligt gång är något som uppskattas av dem flesta. Dekorsten används framförallt i trädgårdar för att sätta en dekorativ och personlig prägel. Det finns hel del olika sorters dekorsten, bland annat så finns det marmorkross som är stilrent och elegant. Marmorkross ger en distinkt kontrast till naturens färger. Om du som många andra tycken att rabatten är tråkig där hemma i trädgården, varför inte då använda lite dekorsten för att snygga till det.

Stengrossen är ett företag med ett brett utbud av företag och brinner för stenprodukter till din trädgård. Sedan 2008 har Stengrossen importerat och sålt stenprodukter till marknadens lägsta priser. Stengrossens har ett lager i Herrljunga och levererar till hela Sverige. Leverans sker med lastbilar och terrängbilar. Som kund behöver du inte vara hemma vid en leverans utan ni avtalar om en plats där dina produkter lämnas av. Om du sedan kan markera var du vill att vi ska lossa dina stenprodukter, skulle det vara bra.

Ska du mura om?

Om du går i tankarna om att lägga en mur där hemma eller om du ska mura för första gången. Då finns stengrossen med stapelmurar, en stapelmur är en mur som byggas av massiva granitblock som staplas i skift tills man uppnår en önskad höjd. Blockstensmuren har raka/sågade sidor och monteras enkelt i färdig fullhöjd. Något att tänka på är att få underarbetet välgjort eftersom det är viktigt för att undvika sättningar. Sen dels för att hålla muren rak och fin under sin livslängd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *