Barnrumsinredning, mumin-produkter och julpynt

Little Stork erbjuder en mängd olika inredningsprodukter till barnrummet, från stora till små. När det gäller att dekorera ett barnrum finns det några allmänna tips att ge. Bland annat bör du använda din fantasi, men för äldre barn är det viktigt att involvera dem och fatta beslut. Låt dig inspireras, lär dig om de saker som intresserar barn och gör dem till din inspiration. En bra idé är att försöka planera bra. Vanligtvis behövs en stor och bra lekyta i rummet, och då behövs inte mycket möbler och prylar. Målade väggar fungerar bra i barnrum, delvis för att det lätt kan ta bort fläckar och andra märken, och för att det blir väldigt vackert.

Lilla Stork har ett stort och roligt sortiment av säsongsprodukter och just nu är julpynt aktuellt. Du hittar julpynt, julkransar, Julkulor & julgranspynt, både nytt & traditionellt, beroende på vad som passar dig och ditt hem.

Muminpordukter

Förutom interiördesignprodukter säljer denna butik också många olika Mumin-produkter. Från mumin-muggar och lampor. Här hittar du utgångna Muminmuggar med högt samlarvärde. Dessutom släpper Arabia två säsongsmuggar varje år. Dessa säljs endast under en begränsad tid. De populära muminfigurerna erbjuder klassiska mönster för alla åldrar och dekorerar allt från koppar till textilier. Dess popularitet har spridit sig internationellt, och idag har Mumin blivit en av de mest välkända figurerna i världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.