Rive – Utveckling till specialist inom arbetsrätt och förhandling

Rive Juridiska Byrå är en av Sveriges största arbetsrättsbyråer och innehar expertis inom flera olika områden av arbetsrättsfrågor. Rives jurister har hög expertis inom just arbetsrätt. Byrån verkar huvudsakligen inom tre olika områden. Det första är en preliminär bedömning av ärendet, arbetsrättsförhandlingar och lagen om arbetstagarens förfarande.

Rive verkar helt på obestämd tid i arbetsrätten och dess kunddatabas sträcker sig från privatpersoner, företag och till stora multinationella koncerner i både Sverige och resten av världen. Rives jurister frågor inom arbetsrätt dagligen, vilket innebär att juristerna har en lång och bred erfarenhet inom alla slags frågor. Vanliga frågor inkluderar uppsägning, hantering av kollektivavtal och företagsrelationer till fackföreningar. Rive har under sina många år i branschen anskaffat sig lång erfarenhet av omstrukturering, omlokalisering och internationell etablering. Rive har också hög kompetens inom optionsavtal, bonusar och gemensamt ägande.

Förhandlingar mellan arbetsgivare och anställda kan ibland vara svårt. Det är mycket som ska på plats och det handlar till stor del om mycket tänkande. Med hjälp av en expert kan du lösa rekrytering snabbt och smidigt. Avancerade förhandlingar kan vara svårt, men det kan också vara mycket lärorikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *