Hög kvalitet på flaggor med över 100 års erfarenhet

Är du på jakt efter flaggor av högsta möjliga kvalitet? Nationalflagg brinner för att tillverka flaggor och har i över 100 år tillverkat flaggor av högsta kvalitet.

Nationalflagg har allt du kan förvänta dig i en flagga, och om du behöver något speciellt så specialtillverkar de den. Det här är något som många inte gör, för andra flaggförsäljare har vanligtvis inte sina egna syfabriker och du kan skapa helt flaggor till just ditt företag, båt, flaggstång, bord m.m. Den flagga som de säljer mest av är den svenska flaggan som pryder många svenska hus vid högtider och flaggdagar. En svensk vimpel är en populär version av den svenska flaggan. Den svenska flaggan har sitt ursprung från medeltiden och de blågula färgerna har sedan väldigt långt tillbaka i tiden använts som ”Svenska färger”. I tre-kronor vapnet har färgerna främst använts.

En flagga till ditt företag kan vara en väldigt viktig del av din marknadsföring då den visar att din fysiska butik finns för förbipasserande bilar eller människor. Är du i behov av en företagsflagga kan du hitta detta hos nationalflagg.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *