Märkning med lasergraverade skyltar

Kabelmärkning och partmarkering av beständig och flexibel PUR-plast. Kabelmarkeringar bör icke blandas ihop med med de billiga ABS-märkningarna som tenderar att gå sönder under installation alternativt med ålder. PUR-märkningen är mycket enkel att installera, beständig och tål uv strålning under lång tid. Den är tryckt med termotransfertryck för tålighet mot slitage.

Graverade skyltar

När det krävs en beständig märkning kan ett lasergraverat märke i rostfritt stål komma till användning. Lasergravering av rostfritt stål ger svarta märken som i hög grad är tåliga mot nötning och exponering för exempelvis uv-ljus och kemikalier under en lång tidsperiod. Gravyrskyltar finns i många olika storlekar och kan även göras i anpassad storlek och design.

Om Märkskyltar

Märkskyltar har levererat sina produkter till byggnadsföretag, el, VVS och industrier sen 1980-talet. Med fokus på en snabb och säker leverans, god kundservice och användarvänligheten skiljer de sig från konkurrenterna. De har en välutrustad tryck- och märkningsverkstad, vilket gör dem till en komplett leverantör av olika skyltar, märkningar och andra tryckta material.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *