Skaffa en brygga till båten inför sommaren

Sommaren ligger precis runt hörnet och värmen börjar se sitt ljus runt om i Sverige efter en mörk och grå vinter. Inför sommaren är det många som börjar förbereda inför semestern genom att ta fram sina båtar, grillar, studsmattor och idrottsutrustning. Om du har en båt vid ditt sommarställe kan det vara en god idé att investera i en flytbrygga. En flytbryggor är en brygga som är enkel att ta upp ur vattnet när det behövs. En flytbrygga passar alldeles utmärkt att bada vid eller lägga an båten vid.

Flytoveraller

När du väl är ute på vattnet är det viktigt att tänka på säkerheten. Flytväst är en självklarhet ute på vattnet, men det finns även flytoveraller som är väldigt populärt bland fiskare och båtfolk. En flytoverall har många olika användningsområden och passar utmärkt vid aktiviteter som vattenskoter, hästridning, fiske på vintern eller som skydd mot väder. När du köper en flytoverall är det viktigt att tänka på att den är CE-märkt och därmed godkända enligt EU:s regler. De flesta overaller är även certifierade som sjöräddningsdräkter.

Fiskenät

En populär aktivitet ute på sjön är att fiska, det är både avkopplande samtidigt som det är spännande samt belönande i form av den goda maten man kan tillaga. Fiskespö är ett populärt redskap vid fiske, men för dig som vill maximera din fångst vill vi rekommendera att använda fiskenät istället. Det finns många olika typer av fiskenät i olika storlekar beroende på vilken fisk du är ute efter att fånga.

Laxen.com

Laxen.com bildades redan 1948 i Umeå och tillverkade fiskeredskap. Sedans dess har sortimentet breddats och innefattar idag ett stort utbud av olika produkter såsom idrottsnät, fiskenät, flytbryggor och mycket mer. Hos laxen.com hittar du ett stort utbud av högkvalitativa produkter inom nät, fiske och bryggor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *