Hunddagis i Östermalm, Stockholm

Vi har allt från hunddagis, kloklippning och hundtrimning i nyrenoverade lokaler i Stockholm centralt i Östermalm!

Vilka är vi?

Vi på MyDogCare är ett hunddagis som finns i Stockholm, vi hjälper dig med din hund när du inte kan eller har tid. I våra olika paket får du allt från dagliga promenader till hjälp med kloklippningar, trimningar samt tandborstningar till ett bra pris till skillnad från andra hunddagis i Stockholm och speciellt Östermalm! Allt detta för att du ska känna dig trygg för att din hund ska må bra, men även för att du ska känna dig trygg när din hund är hos din näst bästa vän. Vi har följande tjänster:

  • Promenader
  • Kloklippningar
  • Hundtvätt
  • Hundtrimning
  • Tandborstning

Varför är de viktigt att sköta hundens hälsa?

Vikten i att sköta din hunds hygien och kloklippning är stor. Anledningen till att man klipper hundens klor är för att klorna inte ska gå av, börja blöda eller till och med växa in i hundens tassar som leder till extremt obehag för hunden. Detta kan ske om hunden går mycket på asfalt eller kullersten. Speciellt centralt i Stockholm blir det extra viktigt att tänka på detta då det finns mängder av hårt underlag. Är det då en äldre hund med artros, som innebär försämrad kvalité i leder som orsakar smärta och försämrad rörlighet i leder, är kloklippningen av stor vikt för att din hund ska må bra och ha möjligheten till att ta längre promenader utan smärta och få den motion som behövs.

Därför finns vi på MyDogCare, hunddagiset på Östermalm i Stockholm, hjälper vi även till med tandborstning som är av stor vikt för att din hunds munhälsa ska vara på topp! Detta för att din hund inte ska få inflammerat tandkött och, att som vi människor, riskera att tappa sina tänder. Vi har även möjlighet att hjälpa till med hundtrimning i Stockholm. Vikten i att sköta utsidan ligger i att man snabbt och enkelt kan hitta fel. Såsom fästingar eller annat skräp som kan fästa sig i pälsen. Man ger även hunden ett fint utseende och en välluktande päls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *