Specialtrappor efter dina önskemål

Letar du efter en speciell trappa utformad efter dina önskemål? Då behöver du inte leta efter existensen av Stegvaruhuset ytterligare! Stegvaruhuset är expert på Specialtrappor och har många års erfarenhet inom detta område. Stegvaruhuset erbjuder skräddarsydda trappor som helt uppfyller dina önskemål.

Hur fungerar det?

Som kund kommer du överens med Stegvaruhuset om dina önskemål, inklusive trappans storlek, färg och lutning och andra uppgifter som är väsentliga för konstruktion av specialtrappor. Därefter designar Stegvaruhuset dina trappor enligt dina önskemål. Några exempel på trappor de kan tillhandahålla inkluderar olika former av ramper, mobila arbetsplattformar, trappor med plattformar och mer! Kontakta Stegvaruhuset för att få reda på priset på din specialtrappa enligt dina önskemål.

Mobil arbetsplattform

Genom att rulla eller fixa mobilplattformen når du enkelt din plats, till exempel en lastbilverkstad som behöver arbete eller en arbetsplats som säljer ved eller lossar lastbilar. Detta sparar tid och förenklar arbetet. Vi tillverkar dessa efter dina önskemål och storlek. Kontakta Stegvaruhuset så hjälper de dig med mobila arbetsplattformar.

Aluminiumtrappor

Aluminiumtrappor är ett bra alternativ till traditionella stegar. De är både lätta och hållbara, och de är också mycket enkla och snabba att montera. Stegvaruhuset har en mängd olika aluminiumtrappor, arkitektoniska trappor och industritrappor att välja mellan.