Yogahem – Vinyasayoga, personlig träning och yogakläder

Om du bor i eller runt Motala så har vi ett företag som vi vill tipsa om: Yogahem. Läs vidare om du gillar yoga och träning.

Företaget drivs av Carola Donato som är en erfaren Yoga lärare men också utbildad sjukgymnast. Yogahem erbjuder mycket mer än bara yoga och vi tror utbudet kommer imponera på dig.

Vi börjar med det uppenbara: yogaklasser. De har ett stort utbud av olika yogaklasser som de håller i sin studio. Lätt Vinyasayoga för nybörjare, klassisk pilates och animal flow är bara ett smakprov av olika pass man kan boka. Är du inte sugen på att åka till studion eller om du bor långt bort kan du faktiskt boka passen online och följa med via Zoom!

Nu när sommaren närmar sig så erbjuder man också något som heter sup yoga. Då hålls yoga-lektioner ute på vattnet, på en så kallad stand up board vilket inte är det lättaste. Yoga i kombination med frisk luft ute i naturen är starkt rekommenderat!

De har också mer traditionella pass som är mer som dem du är van vid ifrån gymmet. Passen är puls-höjande och stärkande trotts att man endast använder sin kroppsvikt till mesta del. Fördelen här är att man kommer bort ifrån gym-miljön men samtidigt får ett bra träningspass.

Som vi nämnde i början är Carola utbildad sjukgymnast och erbjuder också personlig träning. Om man vill börja träna igen efter exempelvis en skada så kan man känna sig trygg i att Carola kan guida en tillbaka till träningen. Man kan enkelt boka ett privat pass via hemsidan och tillsammans hitta något som passar.

Sist men inte minst så säljer man också ett litet men noga utvalt sortiment av yogakläder. Här kan man hitta nya yoga leggings i inspirerande färger med skön passform.

Du hittar deras hemsida här: yogahem.se och vi tycker absolut att du ska besöka sidan!