Bildredigering av dina bilder

Bildbehandlingsföretaget Squidpix hjälper både företag och privatpersoner med bildredigering av flera olika slag, men här finns också chans till fotografering av deras erfarna fotograf. Squidpix utgår från Örebro, men ärenden tas emot från hela landet.

Retusch

Vid en bildretuschering städar man bort smuts från sensorn, moire, tar bort veck, ändrar färg på något, tar bort reflektioner m.m. Retuschering är något som vi finner i nästan alla bilder vi ser. När det gäller retusch handlar det om att förfina och städa en bild, om det är nåt större och mer komplicerat går det under bildbehandling.

Bildbehandling

Squidpix redigerar foton, samt ändrar och gör bilderna perfekta. Bildbehandling är ett mycket brett begrepp som handlar om mer komplicerad redigering än retusch. Detta kan till exempel vara att flytta på objekt i bilden.

Friläggning

En friläggning av foto innebär att man tar bort bakgrunden och av objektet man fotat. Detta så att man tex. kan få en helt vit bakgrund alternativt vilken bakgrund som helst.

Varför välja Squidpix

Varför ska man besluta just Squidpix och ej anlita nån i t.ex. Kina, Thailand alternativt Indien? Svaret är självklart, vi kan mycket mer! Vi har många olika varor och kan allt som har att göra med bild. Med Squidpix finns det inte någon översättning eller tidsskillnad du behöver oroa dig över, utan du kan när som helst ringa alternativt skicka e-post. Squidpix värdesätter också sitt varumärke och har utbildade anställda som håller väldigt hög standard. Squidpix satsar stort på återkommande kunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.