Pussla tillsammans med familjen

Pussel är nåt som hela tiden ökar i popularitet bland både unga och vuxna och det finns inga tecken på att det kommer avta. Under åren har pussel mognat och nya koncept har tagits fram, men de traditionsenliga pusslen finns naturligtvis kvar och är populärare än nånsin. För dig som blivit trött på traditionsenliga pussel finns det ett stort sortiment av olika pussel som t.ex. 3d pussel och Wasgij pussel. Pusselavenyn har många kända varumärken i sortimentet och utbudet ökar jämt. Några av våra märken är Kärnan, Ravensburger, Wasgij, Haasteren och Hanayama.

På Pusselavenyn.se hittar du ett stort utbud av pusseltillbehör som t.ex. pusselmattor och pussellim.

ANVÄND FANTASIN FÖR ATT LÖSA PUSSLET

För att kunna lösa ett Wasgij pussel behöver du använda din fantasi då det skiljer sig från traditionella pussel. Det finns Fem olika koncept i sortimentet som skiljer varandra åt. Många pussel har tyvärr ett gemensamt tema – närmare bestämt att bilden på pusselkartongen inte är lika som den du kommer lägga. Detta beroendeframkallande pussel kommer med hög sannolikhet att fånga ditt intresse.

HÖGKVALITATIVA PUSSEL MED VACKRA MOTIV

Sedan 1891 har Ravensburger framtagit ett stort utbud av idéer och olika designer. Allt från barnpussel till pussel med upp till 40320 bitar för de som vill ha en utmaning. Ravensburger pussel är riktiga kvalitetspussel som erbjuder motiv av exempelvis underbara landskap, djur, berömda städer, konstverk och målningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *