Ladda din elbil hemma

Laddtec Sweden grundades av två erfarna elektriker med totalt 40+ års erfarenhet av el. Elbilar har blivit allt vanligare, och vanliga människor har börjat använda och köpa elbilar. Därför är Laddtecs mål att enkelt kunna installera laddningsstationer för elbilar i folks hem utan komplexitet och merkostnader. Laddtec tillhandahåller fasta priser på de bästa komponenterna på marknaden, den mest pålitliga installationen och marknadsledande laddningsboxarna och är en professionell och pålitlig installatör med lång erfarenhet. För att visa detta och ge kunderna maximal säkerhet har du en femårig garanti, där uppdaterad programvara ingår i priset.

Produkter och tjänster från Laddtec

Laddtec tillhandahåller laddboxar och stolpar av hög kvalitet från det norska företaget Zaptec för bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Zaptecs laddningsstation har en mycket hög kvalitet och nya laddstationen Zaptec pro kan öka utnyttjandet av tillgänglig el med upp till 66%. När du köper en Zaptec laddbox inkluderas det en molntjänst där du kan få driftövervakning av varje laddstation helt gratis. Med den automatiska strömhanteraren Zaptec kan du också övervaka strömförbrukningen i fastigheten. Med denna smarta funktion kan fastigheten allokera mer ström till laddstationer och elfordon när fastigheten i sig inte förbrukar hög effekt.

Vad kostar en laddstation?

Priserna varierar beroende på villkoren för att sätta upp laddstationer för familjer, bostadsrättsföreningar eller företagets fastigheter. Å andra sidan, efter att ha fått finansiering från Naturvårdsverket, har Laddtec satt en tumregel på 10 000 kronor per laddningsbox. Du kan dra nytta av detta när du kör elbil och installerar en laddbox. Detta pris inkluderar Zaptec pro laddstation, installation, idrifttagning och naturligtvis garanti och uppgraderad programvara.