Personlig assistans på hög nivå

VH assistans har sedan 1997 funnits tillgängliga inom branschen för personlig assistans. Sedan starten har de expanderat till att täcka Sverige från norr till söder. Med sina många års erfarenhet av personlig assistans i Stockholm har VH assistans vuxit sig väldigt stort och är idag ett av Sveriges största och mest välkända assistansbolag i Stockholm.

Att resa med rullstol

VH assistans har under många år anordnat resor för personer med funktionshinder och deras familjer. Både i Sverige och utomlands. Under åren har VH assistans samlat på sig en stor erfarenhet av just resor för funktionshindrade, vilket gör att du kan känna dig trygg under hela resans gång. Alla resmål och hotell granskas i förväg för att säkerställa tillgängligheten, utbudet och anpassning för handikappade. VH assistans har även samarbetspartners som möjliggör att ta med sig alla dina hjälpmedel. Tack vare dessa samarbetspartners blir resan inte dyrare än vanligt. VH assistans hade under sin senaste resa till Mallorca med sig närmare två ton hjälpmedel.

Läger och kollon

Varje år anordnar VH assistans flera olika kollon för barn och ungdomar. Att träffa nya och gamla kompisar och upptäcka ett nytt ställe är väldigt spännande. VH assistans har en lång erfarenhet av att anordna kollon och har tagit fram ett koncept som passar alla barn och ungdomar, vare sig de har funktionshinder eller inte.

Om VH assistans

VH assistans grundades av Veronica Hedenmark 1997 hemma vid köksbordet i Falun. Veronica föddes med benskörhet och när hon hade gått ut gymnasiet ville försäkringskassan förtidspensionera henne. Hon startade då VH assistans. Det var från början tänkt att hon skulle bara skulle vara arbetsgivare för sina egna personliga assistenter. Hon hade ingen aning om hur stort företaget skulle växa de kommande åren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.