Förvara dina sommardäck över vintern

Nu är det snart dags att byta till vinterdäck på Gotland. Från och med den 1 december är det krav på vinterdäck på svenska vägar. Något som de flesta bilägare råkat ut för är problem med vart de ska lägga sina sommardäck under vintern. Att hitta en plats att förvara sina sommar- eller vinterdäck kan vara svårt om ens bostad inte har gott om lagringsutrymme. I detta fall kan det vara bra att lagra sina däck på ett däckhotell. Utöver lagringen så sparar det dig plågan att släpa dina smutsiga och tunga däck till verkstaden, vilket kan vara ett stort problem på flera punkter. Däcken är tunga och alla klarar inte av att lasta in dem i bilen varje gång de ska bytas, men även de med lite mindre bilar får problem att trycka in däcken i bagaget pga. av plats.

Den smidigaste lösningen är ett däckhotell som lagrar dina däck tills det är dags att byta nästa gång. Bor du på Gotland så hittar du den perfekta lösningen på Åströms Sanda. Innan dina däck läggs i däckhotellet på Gotland kommer de att rengöras och kontrolleras noggrant vilket ökar livslängden på däcken. Åströms Sanda är ditt däckhotell på Gotland!

Behöver du byta däck så har Åströms Sanda ett stort utbud av både däck och fälg till bra priser. De har bilmekaniker med många års erfarenhet som lägger 100% fokus på dig och ditt fordon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.